Management en strategieontwikkeling

Workshop research agenda TObeWELL project (2013)

Workshop research agenda TObeWELL project (2013)

Workshop during the 2013 TObeWELL confrerence aimed at developing an outline of a research agenda for the TObeWELL research community. The TObeWELL project is based on bringing together principles of ecosystem services (ES), which focus on life support systems, with more non-material services such as culture, health and wellbeing through tourism. It aims to link research on wellbeing provided by ecosystems and their use via tourism, leisure and recreation activities.

Client: Universtity of Wageningen

Smart Toolkit for evaluating Information projects, products and services (2006-2013)

Smart Toolkit for evaluating Information projects, products and services (2006-2013)

In opdracht van CTA in Wageningen heb ik een bijdrage geleverd aan de herziening van de Smart Toolkit voor de evaluatie van informatieprojecten, producten en -diensten. De toolkit bestaat uit een reeks van instrumenten die bij een evaluatie kunnen worden ingezet. Ten behoeve van de introductie van de Smart Toolkit bij de partners van CTA heb ik eind 2008 bijgedragen aan de ontwikkeling en uitvoering van een training rond de Smart Toolkit in St. Lucia. Ik heb vervolgens bijgedragen aan de ontwikkeling van de tweede editie van de Smart Toolkit.

Kennisnetwerken en - management

Hierverwarmt.nl (2017)

Hierverwarmt.nl (2017)

HIER is an organisation focused on the Dutch movement away from natural gas and towards renewable energy sources in homes. Though the platform already existed, we were asked to make changes to give the platform more focus on municipalities rather than neighbourhoods, and to give a full overview of all activities and changes regarding natural gas in the visitor's environment. Collaboration through Cooperative Knowledge.

Kennisnetwerken en - management

Thuis in de Buurt (2013-2014)

Thuis in de Buurt (2013-2014)

Logo thuisindebuurtThuis in de Buurt is een spelconcept dat ontwikkeld is voor de Zeeheldenbuurt in Ede. Deelnemers konden daarbij in verschillende rondes punten verzamelen voor activiteiten in de buurt. Er waren prijzen voor de deelnemers met de meeste punten in verschillende categorieen.

Beeld van de buurt (2015-heden)

Beeld van de buurt (2015-heden)

Het project van de buurt stimuleert buurtbewoners in Ede om hun verhaal over de buurt te vertellen en daar een beeld van te maken via een tekening, foto, mozaiek of andere creatieve uiting. Er wordt ook gewerkt aan gezamenlijke kunstwerken. De resultaten van het project zijn zichtbaar op de website beeldvandebuurt.nl. Mijn rol is het leiden van het project en de opzet en onderhoud van de website.