Kennisnetwerken en -management

HIER is an organisation focused on the Dutch movement away from natural gas and towards renewable energy sources in homes.

Participated in the development of a drupal based community portal for exchange information on sustainable coffee (“GCP-Connect”).

Technical support and development of SustainabilytXchange, a community owned, interactive platform for sustainable supply chain development.

Ten behoeve van koffie-en cacao cooperaties in Africa heb ik samen met FAQ in opdracht van Fairtrade in 2010 een online database ontwikkeld. De database maakt het gemakkelijker om informatie over de leden bij te houden en daaruit managementinformatie te halen.

Voor DAZ heb ik een nieuwsplatform ontwikkeld met informatie rond dementie. Het platfrom wordt tevens gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven.

Ten behoeve van de SEV heb ik een nieuwsplatform ingerichten onderhouden  met een groot aantal bronnen op het gebied van het wonen. Het nieuwsplatform wordt gebruikt om artikelen te verzamelen en gericht te verspreiden naar medewerkers en bestuurders.

Ten behoeve van projecten van de Wijkplaats heb ik verschillende websites opgezet voor presentatie van informatie en uitwisseling van kennis en ervaringen.

In samenwerking met PON-Brabant heb ik ten behoeve van de Verenigingen van Kleine Kernen in Noord Brabant en Limburg een projectplan ontwikkeld voor

Ten behoeve van de sector VBV van de dienst Wegen, Verkeer en Vervoer van de provincie Utecht heb ik een Internet Nieuwsplatform ingericht, dat dagelijks berichten rond verkeer en vervoer verzameld uit diverse bronnen. Het nieuws wordt automatisch ingedeeld in diverse categorieen.

Ten behoeve van de Stichting Vernieuwing Gelderse Vallei heb ik een nieuwsplatform opgezet op http://rtgv.nieuwsmap.nl om berichten te verzamelen uit diverse bronnen, te kunnen selecteren en per email gericht te kunnen verspr

Ten behoeve van de voorbereiding en follow up van haar internationale trainingen biedt CTA in Wageningen aan verschillende deelnemersgroepen een on-line platform.